لیست دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی

لیست دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی | آسان کارت

بسیاری از دانشجویان رویای تحصیل در خارج از کشور را دارند؛ اما هزینه بالای اپلیکیشن فی یا همان هزینه درخواست پذیرش می‌تواند مانعی جدی بر سر مسیر آن‌ها باشد. باتوجه‌به اینکه شهریه‌ها به‌ویژه در رشته‌هایی پرطرفدار بسیار بالا هستند، پیداکردن راهی برای کاهش هزینه‌ها می‌تواند تفاوت زیادی ایجاد کند. اما نگران نباشید؛ چراکه ما در اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم. در ادامه فهرستی از دانشگاه‌های مطرح را جمع‌آوری کرده‌ایم که اپلیکیشن فی را برای دانشجویان بین‌المللی حذف کرده‌اند. پس فرقی نمی‌کند به دانشگاهی معتبر چشم دارید یا صرفاً در حال بررسی گزینه‌ها هستید، این فرصت‌ها می‌توانند رویای رسیدن به تحصیل در خارج را برایتان آسان‌تر کنند. پس برای اطلاع کامل از فهرست دانشگاه‌های بدون اپلیکیشن فی تا پایان این مقاله همراه آسان‌کارت باشید.

اپلیکیشن فی دانشگاه چیست و چرا باید پرداخت شود؟

هر شخص برای ارسال درخواست پذیرش در دانشگاه‌های مختلف جهان ممکن است انواع پرداخت ارزی دانشجویی را انجام دهد تا در نهایت کار به نتیجه ختم شود. به‌احتمال زیادی یکی از این پرداختی‌ها، اپلیکیشن فی خواهد بود.

اپلیکیشن فی، مبلغی غیرقابل‌استرداد است که افراد هنگام ارسال درخواست پذیرش به دانشگاه‌ها پرداخت می‌کنند. معمولاً این هزینه برای پوشش‌دادن هزینه‌های اداری مربوط به بررسی، پردازش و مدیریت درخواست دریافت می‌شود. این مبلغ به کارآمدی فرایند بررسی درخواست‌های پذیرش کمک می‌کند و بخشی از هزینه‌های آن را جبران می‌کند. به زبان ساده اپلیکیشن فی، پرداختی است که هنگام درخواست پذیرش در یک دانشگاه انجام می‌شود تا هزینه‌های مربوط به بررسی آن درخواست را پوشش دهد.

پرداخت اپلیکیشن فی به دانشگاه‌ها کمک می‌کند تا هزینه‌های مرتبط با بررسی درخواست‌ها را تأمین و فرایند اپلای را بهتر مدیریت کنند. همچنین پرداخت این هزینه باعث می‌شود تنها افراد جدی اقدام به ارسال درخواست کنند؛ چراکه پرداخت هزینه، مانعی برای کسانی است که تعهدی به فرایندپذیرش ندارند.

دریافت اپلیکیشن فی باعث می‌شود تا تنها متقاضیانی که قصدشان برای تحصیل در آن دانشگاه جدی است، اقدام کنند و این مسئله کمک می‌کند تا دانشگاه‌ها بتوانند حجم زیاد درخواست‌ها را مدیریت کرده و هزینه‌های اداری هم جبران شود. در نهایت این کار کمک می‌کند تا منابع به‌درستی در فرایند بررسی درخواست‌ها در نظر گرفته شوند. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که اپلیکیشن فی با پرداخت دیپازیت دانشگاه متفاوت است.

دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی اروپا

پیداکردن دانشگاه‌های اروپایی که برای همه دانشجویان بین‌المللی هزینه اپلیکیشن فی را حذف کرده‌اند، می‌تواند سخت باشد. بسیاری از دانشگاه‌های اروپایی، به‌ویژه در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکترا، هزینه درخواست دریافت می‌کنند. در ادامه دانشگاه‌ های بدون application fee در کشورهای مطرح اروپایی را معرفی کرده‌ایم.

دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی اروپا

لیست دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی ایتالیا

در ایتالیا چندین دانشگاه معتبر وجود دارند که هیچ هزینه‌ای بابت اپلای دریافت نمی‌کنند و مسیر تحصیلی شما را آسان‌تر می‌کنند. این دانشگاه‌ها نه‌تنها اپلای رایگان ارائه می‌دهند؛ بلکه آموزش با کیفیت بالا، تنوع در رشته‌ها و فرصتی برای تجربه‌ فرهنگ غنی ایتالیایی را هم در اختیار شما قرار می‌دهند. در جدول زیر دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی در کشور ایتالیا را مشاهده می‌کنید:

ردیف

نام دانشگاه یا موسسه

1

دانشگاه پالرمو

2

دانشگاه اینسوبریا

3

دانشگاه جنوا

4

دانشگاه لاکویلا

5

دانشگاه توسیا

6

دانشگاه ماچراتا

7

دانشگاه پلی‌تکنیک میلان


لیست دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی انگلیس

معمولا اپلای به دانشگاه‌های انگلستان هزینه زیادی برای هر درخواست به‌همراه دارد. برای دانشجویانی که به چندین دانشگاه درخواست می‌دهند، این هزینه‌ها بیشتر هم می‌شود. برخی دانشگاه‌ها مسیر تحصیل را برای دانشجویان بین‌المللی هموارتر و دسترسی به آموزش عالی را عادلانه‌تر می‌کنند. در جدول زیر لیست دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی در کشور انگلیس را آورده‌ایم:

ردیف

نام دانشگاه یا موسسه

1

دانشگاه ساوتهمپتون

2

دانشگاه لیدز

3

دانشگاه بیرمنگام

4

دانشگاه دورهام

5

دانشگاه شفیلد

6

دانشگاه نیوکاسل

7

دانشگاه کوئین مری لندن

8

دانشگاه لنکستر

9

دانشگاه لیورپول

10

دانشگاه ایست آنگلیا

11

دانشگاه کاونتری

12

دانشگاه بیرکبک لندن

13

دانشگاه داندی

14

دانشگاه کنت

15

دانشگاه برونل لندن

16

دانشگاه آکسفورد بروکس

17

دانشگاه اسکس

18

دانشگاه کینگستون لندن


لیست دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی آلمان

در آلمان دانشگاه‌های متعددی وجود دارند که برای پذیرش، هیچ‌گونه اپلیکیشن فی دریافت نمی‌کنند و درعین‌حال در رتبه‌بندی‌های معتبر جهانی بالایی دارند. این دانشگاه‌ها به دلیل نرخ اشتغال بالا و زیرساخت‌های قوی تحقیقاتی هم مشهور هستند؛ بنابراین، اگر به دنبال دانشگاه‌هایی در آلمان هستید که به پرداخت هزینه اپلیکیشن نیازی ندارند، جدول زیر را بررسی کنید:

ردیف

نام دانشگاه یا موسسه

1

دانشگاه هومبولت برلین

2

دانشگاه فنی مونیخ

3

دانشگاه هایدلبرگ

4

دانشگاه آزاد برلین

5

دانشگاه فرایبورگ

6

دانشگاه گوتینگن

7

دانشگاه کلن

8

دانشگاه مانهایم

9

دانشگاه بن

10

دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ

 

لیست دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی هلند

هلند به لطف استاندارد بسیار بالای سیستم آموزشی و امکان تحصیل به زبان انگلیسی در تعداد زیادی از رشته‌ها، یکی از بهترین مقصدهای برای دانشجویان از سراسر جهان است. شهرهای هلند بسیار مهمان‌نواز هستند و از نظر فرهنگی و سرگرمی کاملاً با سبک زندگی دانشجویی سازگارند. همچنین، هلند به‌عنوان پلی برای سفر در اروپا و سکونت در اتحادیه اروپا پس از پایان تحصیل شناخته می‌شود. اما کدام دانشگاه‌ها اجازه اپلای بدون پرداخت هزینه اولیه را می‌دهند؟ در جدول زیر، پنج دانشگاه برتر این کشور را مشاهده می‌کنید:

ردیف

نام دانشگاه یا موسسه

1

دانشگاه اوترخت

2

دانشگاه لیدن

3

دانشگاه رادبود

4

دانشگاه اراسموس روتردام

5

دانشگاه آزاد آمستردام


لیست دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی فرانسه

دانشگاه‌های فرانسه از گذشته دسترسی آسانی برای دانشجویان از تمامی اقشار فراهم کرده‌اند. البته زمانی که شما به‌عنوان دانشجوی غیراروپایی اقدام به اپلای به این کشور کنید، هزینه‌بر خواهد بود. اما در این شرایط هم فرصت‌هایی برای دریافت کمک‌هزینه‌های مالی وجود دارد و بسیاری از دانشگاه‌ها هزینه‌ای برای اپلای دریافت نمی‌کنند. در جدول زیر پنج دانشگاه فرانسه که برای درخواست پذیرش هیچ‌گونه هزینه‌ای دریافت نمی‌کنند را معرفی کرده‌ایم:

ردیف

نام دانشگاه یا موسسه

1

دانشگاه لیل

2

دانشگاه پاریس ۱ – پانتئون سوربُن

3

دانشگاه مون‌پلیه

4

دانشگاه HEC پاریس

5

دانشگاه استراسبورگ


لیست دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی نروژ

معمولا دانشگاه‌ها و کالج‌های دولتی نروژ از دانشجویان بین‌المللی شهریه دریافت نمی‌کنند. این موضوع نروژ را به گزینه‌ای بسیار جذاب برای افرادی تبدیل کرده است که به‌دنبال تحصیل باکیفیت بالا و بدون هزینه‌های سنگین شهریه هستند. از جمله دانشگاه‌های مطرح این کشور که هزینه‌ درخواست پذیرش از دانشجویان بین‌المللی دریافت نمی‌کنند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ردیف

نام دانشگاه یا موسسه

1

دانشگاه علم و تکنولوژی (NTNU)

2

دانشگاه برگن

3

دانشگاه اسلو

4

دانشگاه ترومسو

5

دانشگاه استاوانگر

6

دانشگاه آگدر

7

دانشگاه نوردلند


لیست دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی بلژیک

بلژیک کشوری است که آموزش باکیفیت را در کنار دانشگاه‌های معتبر زیادی دارد. برخی از این دانشگاه‌ها در بین دانشجویان بین‌المللی بسیار شناخته‌شده هستند و همین موضوع بلژیک را به یکی از مقصدهای محبوب برای تحصیل در مقاطع عالی تبدیل کرده است. دانشگاه خنت یکی از بهترین دانشگاه‌های این کشور به‌حساب می‌آید. این دانشگاه برای ارسال درخواست پذیرش، هزینه‌ای دریافت نمی‌کند. پس شما می‌توانید بدون نگرانی از نظر پرداخت هزینه درخواست خودتان را برای این دانشگاه مطرح ارسال کنید.


بیشتر بخوانید: نحوه  ویو کردن اپلیکیشن فی دانشگاه های خارج


دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی در آمریکا

بسیاری از دانشگاه‌های برتر جهان در آمریکا، مانند هاروارد و ییل، برای دانشجویان واجد شرایط با شرایط مالی خاص، هزینه اپلای را حذف می‌کنند. علاوه‌برآن، بسیاری از دانشگاه‌های خصوصی مانند دانشگاه کیس وسترن رزرو و دانشگاه فناوری میشیگان به طور کامل هزینه‌ای برای اپلای دریافت نمی‌کنند. در جدول زیر لیست دانشگاه‌های بدون application fee آمریکا را مشاهده می‌کنید:

ردیف

نام دانشگاه یا موسسه

1

دانشگاه هاروارد

2

دانشگاه ییل

3

دانشگاه کارنگی ملون

4

دانشگاه ایالتی کالیفرنیا

5

دانشگاه نورت‌ایسترن

6

کیس وسترن رزرو

7

دانشگاه دنیسون

8

دانشگاه ساوت وسترن

9

دانشگاه فناوری میشیگان

10

دانشکده مهندسی میلواکی

11

دانشگاه دیتون

12

دانشگاه سنت لوئیس

13

دانشگاه ترینیت

14

دانشگاه دریک

15

دانشگاه سنت لارنس

16

دانشگاه وسلین اوهایو


دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی در کانادا

کانادا رویای بسیاری از دانشجویان بین‌المللی است؛ چراکه برخی از بهترین دانشگاه‌های جهان با آموزش باکیفیت در این کشور هستند. میانگین شهریه‌ تحصیل در کانادا برای دانشجویان بین‌المللی بسیار زیاد است. علاوه‌براین، هزینه‌ اپلیکیشن می‌تواند تا ۳۰۰ دلار کانادا برسد. باتوجه به این هزینه‌ها، پیداکردن دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی ، می‌تواند باعث صرفه‌جویی در هزینه‌های شما شود. در جدول زیر لیست دانشگاه‌های کشور کانادا که هزینه‌ای برای درخواست پذیرش دریافت نمی‌کنند، مشاهده می‌کنید:

ردیف

نام دانشگاه یا موسسه

1

دانشگاه آلبرتا

2

دانشگاه بریتیش کلمبیا

3

دانشگاه کوئست

4

دانشگاه تیندیل

5

دانشگاه رویال رودز

6

کالج دانشگاهی بوث

7

دانشگاه فیرلی دیکینسون

8

دانشگاه کلگری

9

دانشگاه ویکتوریا

 

دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی استرالیا

استرالیا دانشجویان بین‌المللی را به دلیل آموزش باکیفیت و مقرون‌به‌صرفه، فرصت‌های شغلی فراوان و استاندارد زندگی مناسب جذب می‌کند. اگرچه برای پرداخت اپلیکیشن فی برخی از دانشگاه‌های این کشور لازم است مبلغی بین 50 تا 100 دلار استرالیا از ویزا کارت مجازی خودتان برداشت کنید؛ اما بسیاری از دانشگاه‌ها در استرالیا هیچ هزینه‌ای برای پذیرش دریافت نمی‌کنند. این دانشگاه‌های استرالیا از رتبه‌های بالایی برخوردارند و در رده‌بندی‌های معتبر جهانی شناخته شده‌اند. در جدول زیر فهرستی از 10 دانشگاه برتر استرالیا اپلیکیشن فی دریافت نمی‌کنند را آورده‌ایم:

ردیف

نام دانشگاه یا موسسه

1

دانشگاه ملی استرالیا

2

دانشگاه سیدنی

3

دانشگاه نیو ساوت ولز

4

دانشگاه کوئینزلند

5

دانشگاه آدلاید

6

دانشگاه فناوری سیدنی

7

دانشگاه وولونگونگ

8

دانشگاه RMIT

9

دانشگاه نیوکاسل

10

دانشگاه فناوری کوئینزلند – بریزبن


نحوه ویو کردن یا پرداخت نکردن اپلیکیشن فی

همیشه دانشگاه مورد نظر شما در لیست دانشگاه های خارجی بدون اپلیکیشن فی قرار ندارد و احتمالا این موضوع شما را نگران کند؛ اما اصلا جای نگرانی نیست؛ چراکه شما می‌توانید از معافیت پرداخت هزینه پذیرش یا همان ویو کردن اپلیکیشن فی برخوردار شوید؛ اما چگونه؟ معافیت از پرداخت هزینه درخواست پذیرش، شرایط خاص خود را دارد.

درصورتی‌که شما از پرداخت هزینه آزمون‌های استاندارد مانند SAT، GMAT یا GRE معاف باشید، درآمد خانوادگی شما کمتر از حد مشخص شده باشد، یا خانواده‌تان از خدمات حمایتی مانند بیمه اجتماعی یا کمک‌های مالی دولتی کمک بگیرید، می‌توانید به‌راحتی نسبت به ویو کردن اپلیکیشن فی اقدام کنید. همچنین، در شرایط خاصی مانند بیماری، بلایای طبیعی یا بحران‌های اقتصادی و سیاسی در کشور متقاضی، ممکن است برخی دانشگاه‌ها هزینه‌ای برای درخواست پذیرش دریافت نکنند.

نحوه ویو کردن یا پرداخت نکردن اپلیکیشن فی

سخن پایانی

از آنجایی‌که هزینه‌های بالای اپلیکیشن فی می‌تواند مانعی برای بسیاری از دانشجویان بین‌المللی در مسیر تحصیل در خارج از کشور باشد، اطلاع از دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی باعث کاهش هزینه‌ها خواهد شد. در این مقاله، فهرستی از دانشگاه‌های معتبر در کشورهای مختلف مانند ایتالیا، انگلستان، آلمان، هلند، فرانسه، نروژ، بلژیک، آمریکا، کانادا و استرالیا ارائه شد که امکان ارسال درخواست پذیرش بدون نیاز به پرداخت هزینه‌های اضافی را فراهم کرده‌اند. این فرصت‌ها نه‌تنها دسترسی به آموزش‌های باکیفیت را تسهیل می‌کنند؛ بلکه به دانشجویان کمک می‌کنند تا بدون دغدغه مالی به تحصیلات عالی در خارج از کشور بپردازند.

نظرات

در حال حاضر نظری برای نمایش وجود ندارد، شاید شما بخواهید اولین نظر را ثبت کنید