امروزه با توجه به افزایش کلاهبرداری اینترنتی و ضرورت امنیت بیشتر وبسایت ها از گواهی دیجیتال SSL استفاده می شود. این گواهی یا ابزار باعث می شود زمانی که دیتای بین مرورگر کامپیوتر کاربر(کلاینت) و کامپیوتری که داده های وبسایت روی آن قرار دارد(سرور)، مبادله می شود، دیتای انتقالی کد گذاری شود و امکان تغییر و تحریف به شدت کاهش یابد به نحوی که داده های کدگذاری شده غیرقابل نفوذ ارزیابی شود. سطح امنیتی که با SSL Certificate بوجود می آید، موجب اعتبار بیشتر وبسایت و اطمینان بیشتر کاربران وبسایت نیز می شود. مشخصه داشتن این گواهی نوار سبز رنگ Green URL یا اضافه شدن حرف S( ابتدای لغت SECURE) به بخش HTTP اول دامین می باشد که به صورت HTTPS نمایش داده می شود.
شرکت های متعددی در حوزه صدور گواهی SSL فعالیت می کنند که شناخته ترین آنها ssls.com، Izenpe ، CERTUM ، Globessl و GeoTrust.com هستند. خدمات و سرویس هایی که این شرکتها ارائه می دهند بر حسب نوع نیاز مشتریان شامل انواع گواهینامه SSL به صورت Commercial SSL , Trusted SSL و Premium EV SSL است.
خرید گواهی نامه امنیت وبسایت به صورت پرداخت آنلاین ارزی انجام می گیرد و لازم است اطلاعات وبسایت در اختیار وبسایت ارائه دهنده سرویس SSL قرار داده شود و هزینه آن با کارت های ارزی مثل ویزا کارت، مسترکارت یا اکانت پی پال پرداخت شود. دیتایی که برای ثبت در گواهی SSL لازم است ثبت شود در ادامه آورده شده است: دامنه وبسایت، کشوری که وبسایت در آن فعالیت می کند، عنوان شرکت، تاریخ انقضای گواهی. توجه کنید مشابه آن چیزی که در اعتبار زمانی( مثلا یکساله) ثبت دامنه وجود دارد، گواهینامه اس اس ال نیز دارای دوره ای زمانی است که در آن بازه معتبر است و لازم است در زمان اتمام اعتبار گواهی، گواهینامه SSL نیز باید تمدید شود.