کلمات و واژه های پرداخت بین المللی

کلمات و واژه های پرداخت بین المللی | آسان کارت

در زمینه ی پرداخت های ارزی اصطلاحات متنوعی وجود دارد که آشنایی کلی با آن ها سودمند است، چرا که حتماً در موقعیت های مختلف با آنها برخورد خواهید داشت. آنچه که در اینجا بیان می شود، مفاهیم کلی است و برای کسب اطلاعات بیشتر، مقالات تخصصی را مطالعه کنید.

پرداخت اینترنتی (Online Payment)

پرداخت آنلاین ارزی با ویزا کارت و مسترکارت | آسان کارت


در سال های اخیر، پرداخت پول از طریق اینترنت رواج بیشتری یافته است. شما می توانید بدون حضور فیزیکی در بانک و یا فروشگاه مورد نظر، مبلغ خرید را از طریق اینترنت پرداخت نمایید. در این روش، خریدار با استفاده از موجودی در کارت بانکی خود، مبلغ را همان لحظه به حساب فروشنده واریز می کند. همانند شبکه شتاب در داخل کشور پرداخت های ارزی بین المللی نیز از طریق کارت هایی نظیر "ویزا کارت"،"مستر کارت" و ... امکان پذیر است. 3 داده اصلی کارت هایی که با آن ها می توان پرداخت اینترنتی بین المللی را انجام داد، عبارتند از: یک شماره ی 16 رقمی منحصر به فرد(Card Number)، کد امنیتی 3 رقمی(CVV2)، و همچنین تاریخ انقضاء(Expire Date) که بر روی کارت حک شده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی آموزش عمومی پرداخت با ویزا کارت یا مستر کارت را نیز مطالعه کنید.

سوئیفت (SWIFT)

اتصال به شبکه سوئیفت SWIFT | آسان کارت

سوئیف، انجمن ارتباط مالی بین بانکی بین المللی است که از طریق آن، بانک ها، مؤسسات و افراد می توانند وجوه مالی خود را به نقاط مختلف جهان انتقال دهند. شبکه ی سوئیفت علاوه بر آسان نمودن انتقال وجوه ارزی، به علت داشتن امنیت بالا نیز بسیار مورد توجه می باشد.

کارت اعتباری (Credit Card)

کردیت کارت ویزاکارت و مسترکارت | آسان کارت

نوعی از کارت هایی است که بانک ها به مشتریان خود ارائه می کنند و به یک حساب بانکی وصل می باشد. فرد صاحب کارت، بر اساس میزان اعتباری که بانک به او می دهد، بدون داشتن موجودی و تا سقف اعتباری که بانک مشخص کرده است می تواند خرید کرده و بعداً در بازه ی زمانی که توسط بانک مشخص شده است باید بدهی خود به بانک را پرداخت نماید. زمان بازپرداخت بدهی، به میزان رضایت بانک صادر کننده از فرد صاحب کارت بستگی دارد. ولی در حالت کلی، به صورت دوره ای، صورت حسابی به فرد داده می شود که تراکنش هایش در آن قید شده است و از اوخواسته می شود مقدار حداقلی مشخصی از آن را بپردازد.
بانک ها برای صدور کارت اعتباری به نام یک فرد، شرایط خاصی را طلب می نمایند که معمولا مهم ترین آن ها، داشتن اقامت آن کشور و یا ارائه ی ضامن معتبر می باشد. جهت احراز اقامت فرد، از وی، مشخصات کامل فردی و مدارک تعیین محل زندگی را درخواست می کنند.

کارت نقدی (Debit Card)

کارت نقدی خرید خارجی DebitCard | آسان کارت

آنچه که در حال حاضر بانک های ایرانی ارائه می کنند، کارت های نقدی (Debit Cards) می باشند که با استفاده از آنها، شما تنها تا سقف پولی که در حساب مرتبط با کارتتان وجود دارد، می توانید خرید کنید. منطق اصلی کارت های نقدی (که گاهاً کارت های بدهی نیز نامیده می شوند) این است که شما باید ابتدا مبلغ مورد نظر را به حساب مرتبط با کارت واریز نمایید و سپس بتوانید از آن خرج کنید. با توجه به مزایای این کارت ها و از آنجایی که به یک حساب پشتیبان متصل هستند، اکثر بانک های ارائه دهنده ی آن، اطلاعات کاملی از مشتری می خواهند. کارت هایی که در ایران صادر می شود، عموماً به صورت کارت نقدی هستند؛ ولی به صورت موردی، بعضی بانک ها برای مشتریان خاص و یا کارمندان خود، کارت هایی با عملکرد کارت های اعتباری صادر می کنند. در تمام کشورهای دنیا به جز تعداد محدودی از آن ها، دبیت کارت ها به سیستم سوئیفت وصل بوده و این امکان را برای دارندگان خود بوجود می آورند که از حساب های بانکی کشورهای مختلف جهان به کارت خود پول انتقال دهند. ولی متأسفانه تا به حال، کارت های ایرانی به سیستم های مالی بین المللی وصل نشده اند.

کارت پیش پرداخت(Prepaid Card)

 کارت پیش پرداخت PrePaidCard ویزا و مستر | آسان کارت

این نوع کارت ها، عملکردی مشابه کارت های نقدی دارند؛ ولی به حساب بانکی وصل نیستند و توسط بانک یا مؤسسات مالی صادر کننده ی آن، شارژ می شوند. مزیت این نوع کارت، این است که علاوه بر داشتن کارکردهای سایر کارت ها، می توان از آن برای بودجه بندی نیز استفاده کرد به همین علت به این کارت ها، کارت های خرید نیز گفته می شود. بدین ترتیب که با توجه به اعتبار محدودی که کارت شارژ شده است، شما تا سقف همان موجودی می توانید خرج کنید، تا متحمل بدهی نشوید. کارت های پیش پرداخت به دو بخش "کارت های قابل شارژ" ( Reloadable card ) و "غیر قابل شارژ" ( Gift Card ) تقسیم می شوند. لازم به ذکر است که چون این کارت ها به حساب بانکی وصل نیستند، امکان واریز وجه از طریق حواله و سیستم سوئیفت را ندارند.

کارت قابل شارژ (Reloadable Card)

نوعی از کارت های پیش پرداخت هستند، که امکان شارژ مجدد را دارند. با توجه به کارکردی که کارت های اعتباری، کارت های نقدی و همچنین "کارت های پیش پرداخت قابل شارژ" دارند، می توان به دفعات نامحدود، آن ها را شارژ نمود. امکان درج مشخصات فردی بر روی این کارت ها وجود دارد و تفاوت اصلی این کارت ها با کارت های اعتباری و نقدی در این است که به حساب پشتیبانی وصل نیستند، و معمولاً فقط تا سقف مشخصی شارژ می شوند.

کارت غیر قابل شارژ (Non-reloadable Card)

کارت هایی که تنها یک بار امکان شارژ دارند، به عنوان "کارت های غیر قابل شارژ مجدد" و یا کارت های یکبار شارژ (Single-Loaded Cards) شناخته می شوند. کارت های هدیه ای که در شبکه ی بانکی کشورمان نیز ارائه می شوند، نمونه ای از این کارت ها هستند. شما می توانید با مراجعه به بانک خود و درخواست کارت هدیه با موجودی مشخص، آن را دریافت نمایید. بانک ها و موسسات مالی، مشابه همین فرآیند، کارت های هدیه ی خود را با مشخصه متصل به درگاه ویزا یا مستر، به صورت غیر قابل شارژ مجدد ارائه می کنند. 

کارت هدیه (Gift Card)

خرید گیفت کارت ویزا و مستر Gift Card | آسان کارت

کارت هایی که بانک ها و مؤسسات مالی بین المللی، به عنوان کارت هدیه ارائه می کنند، مشابه همان کارت هایی هستند که از طرف بانک های داخل کشور نیز، تحت همین عنوان ارائه می شوند. روند استفاده از این کارت ها به این صورت است که شما یک کارت خام را خریداری کرده و سپس تنها یک بار و به میزان مورد نظر خود آن را شارژ می نمایید. مشخصه های اصلی کارت هدیه: غیرقابل شارژ مجدد بودن ( قابلیت یک بار شارژ )، حجم مشخص و محدود و عدم امکان درج مشخصات فردی بر روی آن می باشد. به عنوان نمونه، امکان شارژ اغلب کارت های هدیه ی دلاری، تا سقف 1000 دلار بوده و بعد از مصرف موجودی کارت، دور انداخته می شوند. به دلیل این که موجودی کارت هدیه کم می باشد، در خرید های اینترنتی که احتمال سرقت اطلاعات زیاد است، مشتریان ترجیح می دهند که از کارت های پیش پرداخت و مخصوصاً کارت های هدیه استفاده نمایند. از کارت های هدیه می توان برای خرید های آنلاین ( رزرو بلیط هواپیما، رزرو هتل، فروشگاه های آنلاین و ... ) و خریدهای حضوری فروشگاهی از طریق دستگاه های کارتخوان (P.O.S) استفاده کرد ولی قابلیت دریافت پول از خودپرداز (ATM) را ندارند. برای مثال شما در بخش راهنمای رزرو و خرید بلیط هواپیما و پرواز های خارجی سایتCheapoair، می توانید نمونه ای از این پرداخت ها را مشاهده نمایید.


کارت فیزیکی و کارت مجازی (Physical Card & Virtual Card)

شرکت های ارائه کننده ی خدمات پرداخت، محصولات خود را در دو قالب کارت های فیزیکی و مجازی ارائه می نمایند. تمامی کارت هایی که به صورت فیزیکی در اختیار مشتری قرار می گیرند، در دسته ی کارت های فیزیکی هستند. کارت های مجازی نیز نوعی از کارت های پیش پرداخت می باشند که موجودیت فیزیکی نداشته و فقط یک اعتبار الکترونیک و مجازی هستند. کارت های مجازی نیز اطلاعات مورد نیاز یک پرداخت آنلاین ارزی را دارند. این اطلاعات شامل شماره 16 رقمی کارت، CVV و تاریخ نقا است. هزینه ی صدور این نوع کارت ها در مقایسه با کارت های فیزیکی مشابه، کمتر است. کارت های مجازی، تمام اطلاعات لازم برای خرید آنلاین را دارند و می توان از آن ها برای پرداخت های آنلاین و تلفنی استفاده کرد.

ویزا کارت (Visa Card)

چگونه ویزا کارت بخرم | آسان کارت

شرکت "ویزا Visa card" یکی از بزرگترین شرکت های ارائه کننده ی خدمات مالی بین المللی است که در اکثر کشورهای دنیا فعالیت نموده و بانک های بسیاری، کارت های خود را به درگاه آن متصل می کنند. این شرکت انواع مختلف کارت های اعتباری، بدهی، فیزیکی، مجازی، پیش پرداخت، کارت هدیه و ... را ارائه می نماید. این شرکت، فرا بانکی بوده و به بانک خاصی تعلق ندارد و کارت های بانکی کشورهای مختلف دنیا را به هم متصل می کند. این امر، سبب می شود که فرد بتواند بدون توجه به اینکه بانک صادر کننده ی کارت چه بانکی است، از مراکز خرید مجهز به کارت خوان و وب سایت های فروش اینترنتی متصل به ویزا، خرید انجام داده و یا خودپردازها پول دریافت کند. نکته ی حائز اهمیت این است که عملاً، کل کشورهای دنیا به این شبکه ی جهانی وصل هستند. متأسفانه با توجه به تحریم هایی که علیه کشورمان وجود دارد، امکان استفاده از این شبکه برای ایرانیان امکان پذیر نیست. توصیه می کنیم مقاله ی آشنایی با کارت های بین المللی ویزا و مسترکارت را نیز مطالعه نمایید.

مستر کارت (Master Card)

خرید با مسترکارت MasterCard | آسان کارت

 

شرکت "مستر Mastercard"، یک شرکت چند ملیتی است که فعالیت مالی مشابه شرکت "ویزا" دارد. شرکت مستر نیز با ارتباط هایی که با مؤسسات مالی و بانکی دارد، به مشتریان خود، انواع کارت های اعتباری، بدهی و پیش پرداخت را ارائه می کند. به عنوان نمونه، بانک هایی که با شرکت مستر کار می کنند، کارت های خود را با نام "مستر" صادر می کنند و مشتری دارنده ی کارت، با کارت مذکور، می تواند از خدمات مستر کارت در سراسر دنیا استفاده نماید.

امریکن اکسپرس (American Express)

 خرید کارت متصل به امریکن اکسپرس | آسان کارت

شرکت "امریکن اکسپرس American Express" یکی از شرکت های با سابقه ای است که در زمینه ی کارت های اعتباری، کارت های قابل شارژ، هدیه و همچنین چک های مسافرتی فعالیت می کند. آغاز کار این شرکت به سال 1850 بر می گردد که تحت عنوان یک شرکت پستی سریع السیر شروع به فعالیت کرد. سابقه، خوشنامی و حمایت از طبقه های متوسط و پایین جامعه، نقاط قوت این شرکت بوده و باعث شده است که شرکت، به عنوان " معتبرترین نام تجاری خدماتی در دنیا " مطرح شود. پیش از این، کارت های این شرکت عمدتاً در کشورهای آمریکا و کانادا استفاده می شد، ولی هم اکنون شعبات دیگری در کشورهایی نظیر استرالیا و انگلستان نیز به آن اضافه شده است.

دیسکاور نتورک ( Discover Network)

کارت متصل به دیسکاور نتورک | آسان کارت

شرکت "دیسکاور نتورک"، یکی دیگر از شرکت های ارائه کننده ی کارت های اعتباری و نقدی است که عمده فعالیت آن در ایالات متحده می باشد. سابقه ی فعالیتی آن در مقایسه با سه شرکت ویزا، مستر و امریکن اکسپرس، کمتر بوده و هم اکنون به عنوان چهارمین شرکت فعال در زمینه ی کارت های اعتباری کار می کند.

پی پال (PayPal)

خرید اینترنتی با اکانت پی پل PayPal | آسان کارت

"پی پال"، یکی از امن ترین سرویس های نقل و انتقال و خرید و فروش در فضای اینترنت است. اکانت پی پل به یک آدرس ایمیل متصل است که از طریق آن، پرداخت های اینترنتی تسهیل می شود. ایجاد اکانت پی پال، کاملاً ساده و رایگان بوده و با استفاده از آن می توان با کارمزد های نسبتاً کم، نقل و انتقالات مالی را انجام داد. وب سایت ها و فروشگاه های اینترنتی بسیاری، با پی پال همکاری می کنند. نحوه ی درآمدزایی پی پال، از طریق کارمزد انتقال پولی است که از حساب های بانکی به حساب پی پال و برعکس آن منتقل می شود. یکی از مهم ترین سایت های خرید اینترنتی در دنیا، وب سایت EBay می باشد که با پی پال همکاری وسیعی دارد. متأسفانه به علت تحریم های مالی کشور، شرکت پی پال نیز خدمات خود را به ایرانیان ارائه نمی کند. به همین خاطر، لازم است که "IP" اي که شما برای اتصال به پی پال استفاده می کنید، IP غیر از آی پی ایران باشد؛ چرا که در صورت مشاهده ی کوچکترین نشانه ای از اینکه شما از ایران فعالیت می کنید، اکانت شما را مسدود کرده و موجودی حساب آن را مسدود می کند. برای اطلاع بیشتر پیشنهاد می شود، مقاله تغییر IP و مشکلات انجام پرداخت های آنلاین خارجی را مطالعه نمایید. 


صدور کارت (Card Issue)

برای داشتن کارت های اعتباری و نقدی، لازم است که فرد متقاضی، مدارک لازم را به بانک صادر کننده ی کارت ارائه کند؛ و بانک با بررسی مدارک، اقدام به صدور کارت می نماید. جهت رعایت اصول امنیتی، بانک ها برای صدور کارت های اعتباری و بدهی، مدارک دقیق و خاصی را از فرد درخواست می کنند؛ ولی برای کارت های پیش پرداخت، حساسیت کمتری نشان می دهند. به عنوان نمونه، برای صدور یک کارت هدیه، فقط اطلاعات عمومی فرد نظیر: نام و نام خانوادگی، شماره موبایل، آدرس ایمیل درخواست می شود.

مانده حساب (Card Balance)

میزان موجودی شما بعد از آخرین تراکنش، به عنوان مانده حسابتان است و شما می توانید آن را از طریق اینترنت و ارتباط با سیستم پشتیبانی کارت مشاهده نمایید. در کارت هایی که دارای پنل اینترنتی آنلاین هستند، امکان مشاهده ی آنی تراکنش ها وجود دارد.

شماره کارت (Card Number)

 کردیت کارت خارجی مجازی و فیزیکی | آسان کارت

شماره کارت برای کارت های اعتباری، نقدی و پیش پرداخت، یک شماره ی 16 رقمی است که بر روی کارت حک شده است. این شماره ی کارت، کاملاً منحصر به فرد بوده و برای کارت های اعتباری و نقدی، به یک حساب پشتیان متصل می باشد.

شماره سریال کارت (Serial Number)

معمولا برای کارت های پرداخت علاوه بر شماره کارت شماره سریال نیز تعریف می کنند. شماره سریال می تواند یک کد در پشت کارت یا بر روی بسته کارت باشد.

شماره حساب (Account Number)

کارت های اعتباری و بدهی به یک شماره حساب بانکی متصل هستند. تراکنش ها و موجودی کارت، عیناً با حساب مذکور ارتباط دارد.

نام مشتری بر روی کارت ( Name On Card)

بر روی کارت های اعتباری، نقدی و همچنین برخی از کارت های پیش پرداخت، نام و نام خانوادگی مشتری ثبت می شود. در مورد کارت های هدیه و کارت های بی نام که نام مشتری روی کارت درج نمی شود در پنل اینترنت بانک کارت به اسم مشتری رجیستر می شود و باید از همان نام در خرید های اینترنتی استفاده نمود.

اطلاعات کارت های اعتباری

اطلاعات بیان شده در قسمت رو و پشت کارت که نمونه آن در تصویر زیر آورده شده است:

عکس اطلاعات پشت و رو ویزا کارت و مستر کارت | آسان کارت

برای آشنایی نحوه استفاده از این اطلاعات می توانید به مقاله آموزش پرداخت با ویزاکارت و مستر کارت مراجعه نمایید.

تاریخ انقضاء کارت (Expiration Date)

تاریخ انقضاء کردیت کارت ویزا و مستر | آسان کارت

همه ی کارت های بانکی، برای مدت زمان خاصی اعتبار دارند و بعد از تمام شدن این دوره، منقضی می شوند. طول زمان اعتبار هر کارتی بستگی به نوع کارت، اعتبار فردی صاحب حساب و بانک صادر کننده ی آن دارد. معمولا تاریخ انقضای کارت بر روی آن نوشته شده است. دقت نمایید در مورد کارت های هدیه و کارت های استاندارد بی نام کارت ها معمولا اعتبارشان 1 سال می باشد و تاریخ معتبر بودن کارت متفاوت از تاریخ انقضای درج شده در روی کارت (که در پرداخت های اینترنتی استفاده می شود) است.

کد امنیتی(CVV2- Card Verification Value)

کد امنیتی CVV CVV2 کردیت کارت کجاست | آسان کارت

کد امنیتی یک شماره سه یا چهار رقمی است که در پشت کارت های بانکی نوشته شده، و برای انجام تراکنش های مالی اینترنتی استفاده می شود. این کد، از حیث مسائل امنیتی بسیار مهم می باشد؛ و لازم است صاحب کارت، حتی المقدور آن را در اختیار کسی قرار ندهد. در سایت های خرید اینترنتی معمولا از تعابیر مختلفی چون CVV، CID، CVV2، Pin Code و یا Security Code در محل وارد کردن این کد استفاده می گردد.

رزرو هتل و بلیط هواپیما (Booking)

سایت های متعددی وجود دارند که فرد می تواند از طریق آن ها، هتل و بلیط هواپیما را در سراسر دنیا رزرو کند. رزور بلیط هواپیما و هتل با استفاده از ویزاکارت و مسترکارت به راحتی امکان پذیر است. در طول فرآیند رزرو، نکات و اصلاحات مختلفی وجود دارند که بهتر است برای انتخاب هر چه بهتر و گرفتن تخفیفات بیشتر، فرد با آنها آشنا باشد. نمونه ی راهنمای تهیه بلیط هواپیما در مقاله خرید بلیط هواپیما از سایت Cheapoair آورده شده است.

ایجاد حساب کاربری (Registration)

در اغلب وب سایت هایی که پرداخت های اینترنتی دارند، باید حتماً مشتری، حساب کاربری داشته باشد. در اولین باری که فرد می خواهد وارد آن سایت شود و پرداخت اینترنتی انجام دهد، باید یک اکانت ( حساب کاربری ) ایجاد کند(sign up). حساب کاربری، شامل اطلاعات اولیه، به همراه یک نام کاربری و پسوورد می باشد. در سایر وب سایت هایی که دسترسی به بخش های مختلف آن ها محدود شده است نیز نیاز به ایجاد اکانت دارید. بعد از اینکه فرد در وب سایت، اکانت جدید ایجاد نمود، در دفعات بعدی تنها با وارد کردن "اسم کاربری" و "پسوورد" می تواند "Sign in" نماید.

آدرس صاحب کارت (Billing Address)

در مرحله ی صدور کارت، لازم است که فرد متقاضی، یک آدرس مشخص را برای ثبت در سیستم بانکی ارائه نماید. بعدها ممکن است این آدرس، در برخی خرید های اینترنتی، تشخیص صحت اطلاعات صاحب کارت و همچنین موارد امنیتی، از فرد خواسته شود؛ بنابراین آدرس ارائه شده، بایستی به خاطر سپرده شود و در پرداخت ها از همان آدرس استفاده کرد. Billing Address تنها یکبار، در هنگام صدور کارت از فرد خواسته می شود.

آدرس پستی جهت ارسال محصول (Shipping Address)

برای بعضی از خریدهای اینترنتی که قرار است محصول به مکان مشخصی فرستاده شود، لازم است که "آدرس پستی جهت ارسال محصول" ارائه شود. آدرس پستی ارسال محصول می تواند به تعداد سفارش های خرید اینترنتی متغیر باشد.

کارمزد (Service Fee)

بانک ها و موسسات مالی، به ازای ارائه خدماتی که می دهند، کارمزد مشخصی دریافت می کنند، مثلا برای لود شارژ روی کارت و یا برای ریپورت پرداخت های ناموفق کارمزد تعریف می کنند.

مقدار شارژ (Charge Amount) 

هزینه های داشتن یک کارت، شامل دو بخش اصلی است: هزینه صدور کارت و میزان پولی که به عنوان موجودی به آن اضافه می شود. هزینه ی صدور کارت، مبلغی است که برای صدور فیزیکی کارت و همچنین کارمزد آن دریافت می شود؛ و هزینه ی موجودی (مقدار شارژ ) هم، بستگی به این دارد که شما چه مبلغی را به عنوان موجودی کارت در نظر می گیرید.

مانده کارت (Breakage) 

در کارت های پیش پرداخت که تاریخ انقضای محدود دارند و قابل تمدید نیستند، با توجه به این که در اکثر موارد، میزان خریدهای اینترنتی، به طور دقیق به اندازه ی موجودی کارت نیست، و مبلغی به عنوان موجودی "مانده کارت" باقی می ماند، صاحب کارت می تواند آن مبلغ را با پرداخت یک کارمزد مشخص به شرکت های پرداختی، تبدیل به ارز کشور کرده و دریافت نماید.

بازگشت مبلغ (Refund) 

گاهی در بعضی از خرید های اینترنتی تراکنش کنسل می شود و یا نیاز است فروشنده بخشی از مبلغ را به خریدار عودت دهد. به این فرآیند refund می گویند و مبلغ پس از تایید ویزا و بانک صادر کننده به کارت خریدار بر می گردد.

سپرده (Deposit) 

برای بعضی از انواع کارت ها، لازم است که فرد، مبلغ مشخصی را به عنوان سپرده، به حساب بانکی مرتبط با کارت پرداخت نماید. این سپرده، قابل برداشت نبوده و در حساب بانکی می ماند.

پرداخت های امنیتی(3D-Secure Payments)s

3D Secure یکی از راهکارهای افزایش امنیت پرداخت های آنلاین  است که دو شرکت ویزا کارت و مستر کارت در سال های اخیر از آن استفاده کرده اند. این سیستم در سال 2008 برای اولین بار راه اندازی شد. 3D-Secure در ویزا کارت ها ‏با عنوان ‏Verified by Visa ‎‏ و در مستر کارت ها با عنوان ‏MasterCard Secure Code‏ شناخته می ‏شود. این سیستم برای جلوگیری از شرایطی است که فرد بدون داشتن کارت و از طریق سرقت اطلاعات ‏کارت، اقدام به خرید اینترنتی کند. این در حالتی است که خرید کننده ی اینترنتی، صاحب واقعی کارت ‏و یا حساب بانکی نمی باشد. شرط اصلی پرداخت امن با سیستم 3D-Secure ‏ اینست که هم خود کارت و ‏هم فروشگاه آنلاین، از تکنولوژی مذکور پشتیبانی کنند. تکنولوژی آن نیز به این صورت است که فرد پرداخت کننده پس از ورود اطلاعات کارت در درگاه سایت، به بانک پشتیبان خود متصل می گردد و یک یا دو مورد سوال امنیتی (Security Question) که خودش قبلا تعیین نموده است را پاسخ می دهد و در صورتی که صحیح پاسخ بدهد مجدداً به سایت فروشنده هدایت می شود و خرید خود را نهایی می کند. در حال حاضر این سیستم بر روی تمامی کارت های ویزا و مستر وجود ندارد و عمدتا بر روی کردیت کارتها و دبیت کارت قابل استفاده است. با بودن این سیستم اگر خریدار مالک واقعی ‏کارت نباشد، بانک مبلغ پرداخت شده را به کارت و یا حساب فرد بر می گرداند و متعاقبا آن مقدار را از ‏فروشگاه آنلاین پیگیری می کند تا پول عودت داده شود، چون مسئولیت آن با فروشگاه آنلاین می باشد.

سوالات متداول

بلی، بنابه محدودیت هایی که برای کشور ایران وجود ندارد لازم است با آی پی خارج از ایران پرداخت انجام گیرد و ترجیحا از نرم افزار های مناسب و آدرس آی پی ثابت خریدها انجام شود.

انواع کارت های متعدد به صورت کارت دبیت و پیش پرداخت در کشور وجود دارد. بر حسب منشأ کارت، بانک عامل و ... می تواند متفاوت باشد ولی در حالت کلی کارتهایی که به صورت پیش پرداخت هستند ریسک کمتری در قبال مسدود شدن، هزینه های تهیه کارت و استفاده از موجودی کارت دارند.

در چنین شرایطی، اگر شما کارت در اختیار دارید و می توانید پرداختتان را انجام دهید، آدرس پستی یک از دوستان و آشنایان را در خارج از کشور وارد کنید تا ایشان بعد از دریافت محصول، به صورت شخصی برای شما ارسال کنند.